Kun etsit ratkaisua verkkosivustosi tai verkkokauppasi myynnin kehitykseen ilman markkinointibudjetin kasvattamista, on Cronolla tarjottavana tehokkaat palvelut.

Konversio optimointi

Konversio optimointi aloitetaan analysoimalla kaikki sivustosi tärkeimmät osat ja vierailijoiden tekemiset. Kattavan kokonaiskuvan saatuamme aloitamme järjestelmällisen ja tuloksen paranemiseen tähtäävän konversioprosentin kehittämisen.

Datan analysointi
Tehokkaat A/B testit
Järjestelmällinen tuloksen parantuminen

Personoitu sisältö verkkosivuille.

Verkkosivujen personointi tuo vierailijoillesi aina juuri sitä sisältöä, mikä on heille oleellisinta juuri sillä hetkellä.  Useimmilla sivuilla konversion todennäköisyys on suurempi palaavilla vierailijoilla kuin uusilla. Mitä jos voisit vielä tehostaa heidän kokemustaan? Myös eri hakusanoilla saapuneet vierailijat ovat todennäköisesti kiinnostuneita hieman eri asioista. Näytetään heille relevantimpaa sisältöä, jolloin saat taas parempia tuloksia.

Tunnistamme asiakassegmentit
Luomme personoidut sisällöt
Validoidaan testaamalla.

Laatuoptimointi

Tehokkain palvelumme yhdistää kaikki palvelumme yhdeksi paketiksi.Laatuoptimointi on hakukoneoptimoinnin ja konversio-optimoinnin parhaiden käytäntöjen yhdistämistä. Lisäämme sivustosi potentiaalisten ostajien kävijämäärää asiakaslähtöisellä hakukoneoptimoinnilla. Lisäksi konversio-optimointi tukee kannattavan konversioprosentin kasvussa.

Vierailijamäärän kasvu
Konversioasteen kasvattaminen
Myynnin kasvu

Hinnoittelu

Jatkuvien palveluiden hinnoittelu riippuu asiakkaan toivomasta työmäärästä sekä tarvittavista ohjelmistoista. Edullisimmat paketit alkavat 490€/kk tasolta.

Näkisitkö meidät työskentelemässä yhdessä?

Yhteistyön aloittaminen on helppoa. Varaa aika, soita tai laita viestiä ja käydään läpi maksuton tilanneanalyysi. Saat heti muutamia konkreettisia ideoita sekä tarjouksen yhteistyöstä.