Nostamalla asiakas keskiöön, saadaan lisättyä sivujesi myyntiä samalla kävijämäärällä

— Tuomas Laitinen, Perustaja & CEO

Tästä kaikki alkoi!

Kun yhdistetään kiinnostus psykologiasta, tekniikasta, myynnistä, analytiikasta, markkinoinnista ja verkkosivujen toiminnasta, saadaan Cro Nordic.

Useiden verkkokauppiaiden ja sivustojen ylläpitäjien kanssa keskusteltuani, huomasin että liian harva yritys tutki verkkosivujensa toimintaa kriittisesti ja kehityshakuisesti.

Monet olivat valmiita laittamaan markkinointiin suuriakin summia saadakseen kävijöitä sivustoille, ja nostaakseen hakukonesijoituksia. Kuitenkin sivustojen toimintaa kehittämällä voitiin saada monenkertaisesti parempia tuloksia pienemmällä panostuksella.

Cro Nordic luotiin parantamaan juuri sinun sivustosi tehokkuutta ja toiminnallisuutta. Tämä työ on niin mielenkiintoista, että todennäköisesti tulet nauttimaan jo ensimmäisestä palaverista enemmän kuin kaikista markkinointipalavereista tähän asti yhteensä.

NÄIN SINÄ HYÖDYT!

Suurimmat onnistumiset saavutat kun perusasiat on saatu kuntoon. Konversioprosentti ei ole koskaan parempi, kuin ostoputken heikoin lenkki. Tunnistamalla ja korjaamalla vaaranpaikat saat nopeaa kasvua verkkosivustosi myynnille/tehokkuudelle. 

Konversioasteen kehittäminen on jatkuva projekti, jossa sivustosi tehokkuus kasvaa korkoa korolle periaatteella. Kun suurimmat vaaranpaikat on tunnistettu ja korjattu, alkaa pitkäjänteinen kehittämistyö, jossa käydään läpi kaikki verkkosivustosi-osa alueet vuorollaan.

Cro Nordic on parantanut verkkosivujemme toimintaa huomattavasti.

Iiro Suokko Omistaja - Kultasepänliike Suokko

Sopisimmeko auttamaan sinun sivustosi toimintaa?

Konversio-optimoinnin ammattilaiset palveluksessasi! Ottamalla yhteyttä olet askeleen lähempänä parempaa myyntiä!